Hem > badminton > Lin Dan otrogen under graviditeten

Lin Dan otrogen under graviditeten

Peking: Legenden, Lin Dan har bett om ursäkt för att ha varit otrogen när hans fru var gravid, strax efter det läckt ”intima” bilder med en känd modell, som blev viralt stoff på sociala medier.

Nyheten spreds snabbt med mer än en miljon träffat på nyhets sidan med hashtag ”Lin Dan’s affair” på Sina Weibo, med många kommentarer från läsare att Lin Dan vann slagen på banan men svek sina fans.

Bilderna spreds via en insider i underhållningsbranschen som namngav sig själv som ”Detective Zhaowuer” som fångat Lin Dan krama och kyssa Zhao Yaqi, en modell och skådespelerska i ett hotellrum i Oktober och att de två också sågs i ett intimt möte en månad senare då Lin Dans hustru, Xie Xingfang, var gravid.

I sitt officeilla svar på sin hemsida har Lin Dan efter avslöjandet skrivit att ”som en man, tar jag ansvar och vill och kan inte att försvara vad jag har gjort. Mitt handlande har skadat min familj. Jag ber om ursäkt, främst till min familj ”.

Två sponsorer som planerade att samarbeta med Lin har enligt uppgift hoppat av och avbryter nu sina planer på sammarbete, enligt nyhetssidan, myzaker.Com.

Hans andra sponsorer, inklusive Yonex, D & G och Montblanc, har inte gjort några kommentarer om huruvida de kommer att avbryta sina sponsorskap i skrivande stund.

Ren Hai, en professor från den olympiska Research Centret i Pekings Sport Universitet, berättade för  Global Times att skandalen har skadat Lin image eftersom allmänheten förväntade sig att han inte bara vara en bra spelare men också en anständig och pålitlig människa.

”Det privata livet kändisar lever har en direkt inverkan på deras kommersiella värde. Sponsorerna har rätt att dra tillbaka sina pengar om de anser att effekten kan vara skadligt”, säger Ren.

Hans fru, Xie Xingfang, är en två-faldig världsmästare, och födde deras första barn den 4 november.

  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: